Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Katalógus

Facebook

Carpath

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Delphin ABSOLUT átlátszó

Delphin ABSOLUT átlátszó
Az ABSOLUT lineáris teherbírású és alacsony nyúlású zsinór. A piacon kapható legerősebb és legkevésbé nyúló zsinórok közé tarokzik. Tulajdonságainak köszönhetően a legapróbb kapás is azonnal a bot csúcsán érezhető. Rendkívüli tulajdonságai elsősorban a legvékonyabb átmérők esetében észlelhetők. Emiatt rendkívül alkalmas ultra könnyű pergető, esetleg feeder horgászathoz. A Delphin ABSOLUT semmilyen felületi réteget nem tartalmaz. A zsinórra a magtól egészen annak felületéig ugyanolyan tulajdonságok jellemzők, ami jelentős hatással van az élettartamára. A zsinór a gyártás végső folyamatában pontosan meghatározott hőmérsékletre van melegítve. E folyamat során a zsinór felületét kisimítják, aminek köszönhetően jelentősen csökken a felületi súrlódás együtthatója. A zsinór felülete ezért sima, kiváló kopásállóságú.

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.

Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a Delphin csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.
  • EAN
    8586018460897
    Gyártói cikkszám
    500664010
    Cikkszám
    500664312
    Tömeg
    51,06 g/db
    A vásárlás után járó pontok
    51 Ft